Målade golv

Har man ett slitet golv med alldeles omöjliga fläckar, som inte funkar som skurgolv, är ett målat golv ett alternativ. Färgen döljer små skavanker, så ingen slipning behövs. Måla med linoljefärg, så får man ett hållbart golv som åldras vackert. Tänk på att inte ställa tillbaka möbler för tidigt. minst 1-2 veckor bör det torka. lägg plankor att gå på mellan trösklarna, så kan man passera rummet redan efter någon dag. Här kommer några förslag på mönster!Om Kerstin Bergström

Thorstorps Gård är en gård från 1700-talet i Östergötland. Här finns flera gamla byggnader, gammaldags trädgårdsväxter, hästar, café där vi bakar efter gamla recept, Bed & Breakfast, butik och ett lantbruk med hästar. Välkomna att följa vårt liv här på gården och vårt intresse för byggnadsvård.

39 187 kommentarer